Budapesti kiszállítások szervezése 10 kg-tól 1000 kg-ig:

Kis Attila
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (70) 24 235 43

Budapesti és Vidéki kiszállítások szervezése 1 tonnától 24 tonnáig:

Czinder Viktor
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (30) 25 177 25

 

Cégünk, a SZABADAGAZDA Kft, a sogazda.hu üzemeltetője. Honlapunkat kifejezetten a jelenleg elérhető egyik legkiválóbb környezetbarát síkosság mentesítő - az ÚTKÁLI Jégoldó termékcsalád tagjainak, valamint a Kálcium Kloridnak forgalmazására hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára a beszerzéssel kapcsolatos teendőket egyszerűsítsük.

A SZABADAGAZDA Kft 20 éve foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében társasházak, közintézmények takarításával, kertjeinek fenntartásával. Természetesen ezzel összefüggésben téli síkosság mentesítéssel és ezen anyagok forgalmazásával.

Referenciáink között számtalan társasház – kezelő, kórház, létesítményfenntartó, városgazdálkodás és oktatási, nevelési intézmény található.

Ügyfeleink elégedettségét jelzi, hogy vannak akikkel 10 éve együtt dolgozunk.

Referencia listánk itt érhető el:

http://www.szabadagazda.hu/referenciak.html

 Munkatársaink több éve alkalmazásban állnak nálunk, igen alacsony a fluktuáció, így mindig azonos minőséget tudunk produkálni szolgáltatásainkban.

 Örülünk, hogy Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Szabadagazda Kft

cegunkrol
cím: 1192 Budapest Margit utca 9.2./a.
adószám: 14235638 - 2 - 43
cégjegyzékszám: 01 - 09 - 894922

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.