1. Kérjük, töltse ki a megrendelőlapot, és küldje el, a megjegyzés rovatban feltüntetve a kiszerelést.

  2. Kérjük, olyan email címet adjon meg, ahová a .pdf formátumú számlánkat megküldhetjük.

  3. Az átvevőnél lehetőleg mobil számot adjon meg, melyen a Rollsped el tudja érni.

  4. Rendelés, szállítás menete időrendben: leadástól számított kb. 5-7 munkanap
         1.ütem: rendelése beérkezése; 2. ütem: gyártás, összekészítés;  3. ütem: emailben jelezzük a megrendelőnek a Rollsped által megadott várható érkezést 4. ütem: a  Rollsped érte jön, és viszi a megrendelőhöz.
  5. A Rollsped rendelkezik az átvevő nevével és telefonszámával, és jeleznie kell, mikor szállítja ki a megadott címre az árut. /telefonon, vagy SMS -ben. 

  6. Amikor az áru megérkezik, kérjük, az átvételnél ellenőrizze le a raklap oldalán található címkét, hogy ténylegesen az Ön által rendelt árut rakodták-e le. Emailben küldjük a számlát, Kérjük, hogy nyomtassa ki, és papír alapon őrizze meg. Cégünk az adott számlát nem postázza. A számla a hatályos törvényeknek megfelel, aláírás és bélyegző nélkül is hiteles. Kérésére küldünk szállítólevelet is, ha a bevételezéshez szükséges, amíg a szla odaér. Természetesen, ha Postai úton is szeretne számlát kapni, kérjük  jelezze a megrendelőlapon, és küldünk.

  7. Kérjük időben adja le rendelését, mivel csúszások a Rollsped esetleges leterheltsége miatt előfordulhatnak. Amikor az áru elindult, emailben jelezzük Önnek a várható érkezés idejét.
  8. Kérjük, jelezze az esetleges több napos késést, és a nyomkövetés szolgáltatásával, megnézzük hol tart  áruja, és visszajelzünk.

Köszönjük szépen hogy minket választott!

 

Útkáli környezetbarát jégoldó megrendelő űrlap