1. Kérjük, töltse ki a megrendelőlapot, és küldje el, a megjegyzés rovatban feltüntetve a kiszerelést.

  2. Kérjük, olyan email címet adjon meg, ahová a .pdf formátumú számlánkat megküldhetjük.

  3. Az átvevőnél mobil számot adjon meg, melyre a Posta az értesítést el tudja küldeni.

  4. Rendelés, szállítás menete időrendben:
    Például:  1.ütem: rendelés leadása; 2. ütem: gyártás, összekészítés;  3. ütem: a Posta érte jön, és felviszi a Fóti elosztóba; 4. ütem: kiszállítás a megrendelőhöz.
    A Posta rendelkezik az átvevő nevével és telefonszámával, és jeleznie kell, mikor szállítja ki a megadott címre az árut. /telefonon, vagy SMS -ben. /

  5. Amikor az áru megérkezik, kérjük, az átvételnél ellenőrizze le a raklap oldalán található címkét, hogy ténylegesen az Ön által rendelt árut rakodták-e le. Ezután kérjük, a megérkezés dátumát, valamint azt, hogy tud-e számlát fogadni emailben, jelezze felénk (emailben), és megküldjük a számlát csatolt dokumentumként, .pdf formátumban. Kérjük, hogy a számlát nyomtassa ki, és papír alapon őrizze meg. Cégünk az adott számlát nem postázza. A számla a hatályos törvényeknek megfelel, aláírás és bélyegző nélkül is hiteles. Természetesen, ha Postai úton is szeretne számlát kapni, kérjük  jelezze, és küldünk.

  6. Kérjük időben adja le rendelését, mivel csúszások a posta esetleges leterheltsége miatt előfordulhatnak. 1napos csúszás után kérjük, jelezze a késést, és az MPL nyomkövetés szolgáltatásával, megnézzük hol tart az áru, és visszajelzünk.

Köszönjük szépen hogy minket választott!

 

Útkáli környezetbarát jégoldó megrendelő űrlap